Skip to the content

Poziv novim članovima - BEST Mostar

BEST Mostar prima nove članove i poziva vas na sastanak za nove članove na Univerzitetu "Džemal Bijedić" u Mostaru koji će se održati u četvrtak, 14.10.2021. u 14:00 u prostorijama organizacije.

Ako želiš učenje kroz zabavu, hiljade kilometara pređenih za samo nekoliko dana, usavršavanje ličnih sposobnosti, upoznavanje ljudi širom Evrope, dobivanje prilika za posao u prestižnim evropskim kompanijama, sve ovo kao član studentske organizacije, PRIDRUŽI NAM SE!

Učlanjenjem u studentsku organizaciju BEST Mostar možete ostvariti sve navedene stavke i mnogo više.

Studenti tehnike Evrope rade na sebi već 30 godina kroz organizovanje inženjerskih takmičenja, kurseva, seminara, sajmova zapošljavanja, soft-skills i hard-skills treninga na 93 univerziteta u Evropi u 34 zemlje.

Jeste li spremni za izazov?

Ako ste na prethodno pitanje odgovorili potvrdno, dođite i vidite šta vam sve nudi ova krovna europska organizacija namijenjena prvenstveno studentima tehničko-tehnoloških fakulteta.

 

Mjesto održavanja prezentacije: Kancelarija BEST-a Mostar (učionica C104), zgrada Unije Studenata na Univerzitetu Džemal Bijedić. Datum i vrijeme održavanja: četvrtak, 14.10. u 14:00. Ukoliko se želite odmah prijaviti, to je moguće uraditi putem ove prijavne forme .

 

Više informacija o našoj organizaciji možete pronaći na našim Facebook (BEST Mostar) i Instagram (best.mostar) profilima.

Očekujemo vas!

Univerzitet "Džemal Bijedić" u Mostaru

Mašinski fakultet

Sjeverni logor b.b.
88104 Mostar

E-mail: mf[@]unmo.ba

Informišite se o mogućnosti upisa

Pridružite nam se

Mašinski fakultet u Mostaru nudi mogućnost upisa na tri smjera I ciklusa i tri smjera II ciklusa studija.

Copyright © 2024 UNMO.ba